Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

2013-01-30 21:22

 

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Ποιοι Είμαστε

Καθοδήγηση για νέα μέλη

Καλώς ήρθατε !!!! Η ομάδα ασχολείται με  την ζωή στην φύση και τα ζώα θα βρείτε πληροφορίες ιδέες και φωτογραφίες από την ζωή στην φύση .

Αν είναι η πρώτη φορά που μας είστε μαζί μας  αφιερώστε λίγο χρόνο να γνωρίσετε την ομάδα και τα μελή της έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο άνετα μέσα στην ομάδα.

Κάτω από την εικόνα μας υπάρχουν τα θέματα της ομάδας στην ένδειξη «Αρχεία» θα βρείτε πληροφορίες  σχετικά με την ενασχόληση σας με φυτά και ζώα.

Στην ένδειξη «φωτογραφίες» μπορείτε να βρείτε εικόνες και Φώτο μελών τις ομάδας και των διαχηρηστων

Στον τοίχο της ομάδας επιτρέπεται η ανακοίνωση δικών σας φωτογραφιών, και ερωτήσεων πάντα σχετικών με το θέμα της ομάδας!!!!!!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΑ

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΑΡΜΑ

    Οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ δεν οφείλουν καμιά εξήγηση στα υπόλοιπα μέλη για το λόγο διαγραφής κάποιου μέλους γιατί έτσι δημιουργείτε το αδιαχώρητο.

 

  1.    Μέλη τα οποία κρίνετε από τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ότι για κάποιο λόγο πρέπει να αποχωρίσουν από την ομάδα (προκαλούν διαπληκτισμούς ανάμεσα στα μέλη), θα προειδοποιούνται μόνο μια φορά την δεύτερη διαγράφονται χωρίς άλλη υπενθύμιση.
  2.   Όλα τα μέλη έχουν δικαίωμα δημοσίευσης φωτογραφιών και ποστ σχετικά πάντα με τη θεματολογία της ομάδας , φτάνει αυτά να είναι μέσα στα πλαίσια της αξιοπρεπείας και να μην προσβάλουν άτομα καταστάσεις εθνικότητες τέτοια ποστ διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.  
  3.    Όλα τα μέλη οφείλουν να συμμορφώνονται με συστάσεις των ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ χωρίς περεταίρω σχολιασμό. 
  4.    Όποιος επιθυμεί να αποχωρίσει από την ομάδα το κάνει χωρίς καμιά άλλη ανακοίνωση προκαλώντας εντυπώσεις και παρακάλια από τους υπόλοιπους.
  5. .    Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις χρημάτων από κάποιο μέλος μέσα στην ομαδα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό . 
  6.    Είναι φυσικό κάποια από τα μέλη να μην ταιριάζουν μεταξύ τους αν κάποιος δεν σας αρέσει απλά τον μπλοκάρετε και δεν το ξαναβλέπετε ούτε αυτός εσάς.
  7.     ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ διότι ανάμεσα μας υπάρχουν και παιδιά ... αν τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν fb αυτό είναι θέμα των γονιών τους και όχι δικό μας. Εμείς οφείλουμε να τα σεβόμαστε!!!!!!!!!!
  8.   Τα μέλη είναι υπεύθυνα για το περιεχόμενο των ατομικών τους αναρτήσεων. Ανάρτηση στην Ομάδα δεν σημαίνει ότι η Διαχείριση συμφωνεί με το περιεχόμενο της αναρτήσεως.
  9.    Οποιοδήποτε μέλος επιτεθεί φραστικά σε άλλο μέλος, βωμολοχήσει για οποιοδήποτε λόγο ή εμπλακεί σε ανταλλαγή απρεπών και υβριστικών σχολίων με άλλο μέλος μέσα στην ομάδα" θα διαγράφεται αυτομάτως καθώς και το εν λόγω περιεχόμενο.

10. Απαγορεύεται η χρήση των Greeklish σε σχόλια και σε οποιοδήποτε σημείο της ομάδας Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν ένα κείμενο στο οποίο χρησιμοποιούνται Greeklish εφόσον το μέλος που ανάρτησε  δεν δικαιολογεί τον λόγο που γράφει με αυτόν τον τρόπο Από το κανονισμό εξαιρούνται όλα τα μέλη που δεν κατάγονται από την Ελλάδα και έχουν δυσκολία  με το πληκτρολόγιο τους (πρέπει όμως να το αναφέρουν πρώτα στους διαχηρηστες)

11.κεφαλαία μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν θέλετε να τονίσετε κάτι και μόνο για λίγες λέξεις. Τα κεφαλαία γράμματα είναι κουραστικά, ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων, επίσης τα χρησιμοποιούν οι διαχηρηστες για να τονίσουν μια ανακοίνωση

12.Οτιδήποτε υλικό που αναρτηθεί και δεν έχει σχέση με την ομάδα αυτή θα διαγράφεται από τους διαχειριστές άμεσα και χωρίς ενημέρωση του μέλους που έχει ανεβάσει το σχετικό υλικό. 

13.Κανένα από τα μέλη δεν έχει το δικαίωμα να ανακατευτεί στα θέματα διαχείρισης της ομάδας για το οποία υπεύθυνοι είναι μονό οι διαχηρηστες. Κάθε ανάμιξη έχει σκοπό την ανατάραξη της ομάδας και το μέλος διαγράφεται. Οποιοδήποτε πρόβλημα αναφέρεται στους διαχηρηστες και μονό για ειρήνηκη λύση του προβλήματος

14.    Διαφημιστικά λινκ θα μπαίνουν μόνο μετά από την έγκριση των διαχηρηστων και αφού κρίνουν αυτοί ότι είναι απαραίτητο διαφορετικά θα αφαιρούνται από τον τοίχο. Μην χρησιμοποιείτε λινκ που να παραπέμπουν σε σελίδες του Google εάν δεν το επιβάλει η συζήτηση και είναι άσχετα με το θέμα. Όποιος θέλει να ενημερωθεί από το Google μπορεί να το κανει χωρίς την δίκη μας παρότρυνση.

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ

 

 

Καλώς ήρθες στην ομαδα μας, αφού αποδέχτηκες τους παραπάνω Όρους θα παρακαλούσα να μου στείλεις ένα ΜΗΝΥΜΑ στο οποίο θα εξηγείς τους λόγους τους οποίους θέλεις να είσαι μέλος της ομάδας μας. Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΡΜΑ είναι μια ομάδα που σκοπό έχει την επικοινωνία μεταξύ των μελών και όχι τον διαπληκτισμό τους. Εδώ μπορείς να ανεβάσεις τις προσωπικές φωτογραφίες από τα δικά σου φυτά και ζώα , να ποστάρεις τις ερωτήσεις-απορίες σου σχετικά με την αγροτική ζωή και να θέσεις τους προβληματισμούς σου σχετικά πάντα με τα φυτά και τα ζώα. Για δική σου ενημέρωση η ομάδα έχει υπευθύνους τους οποίους μπορείς να απευθύνεσαι όταν υπάρχει πρόβλημα.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ:

https://www.facebook.com/nectariavlas

 

Με την συμμετοχή σου στην ομάδα σαν μέλος αποδέχεσαι ότι το περιεχόμενο της ομάδας ανήκει στην δημιουργό και ουδεμία απαίτηση έχεις από την ομάδα η το περιεχόμενο της με την συμμετοχή σου σε αυτήν η με την απομάκρυνση σου

 

—————

Πίσω


Επαφή

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

https://mikrifarma.blogspot.com/