εμβολιο-Panclostil

 

Πολυδύναμο εμβόλιο για την πρόληψη των κλωστριδιακών λοιμώξεων των προβάτων.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣΓια την πρόληψη των κλωστριδιακών λοιμώξεων:-Εντεροτοξιναιμία προβάτων.-Νόσος πολτώδους νεφρού.-Δυσεντερία αμνών.-Αιμορραγική εντερίτιδα αμνών.-Κακόηθες οίδημα ήνυστρου.-Συμπτωματικός άνθρακας.-Αεριογόνος γάγγραινα.- Τέτανος

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣΔεν εμβολιάζονται ασθενή και παρασιτούμενα ζώα. Εμβολιάζονται ζώα με καλή υγεία και θρέψη.ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣΤα εμβόλιο PANCLOSTIL είναι καλά ανεκτό από το ζώο που εμβολιάζονται. Μια ελα­φρά, παροδική αντίδραση στο σημείο της ένεσης (υποδόριο οίδημα) μπορεί να παρα­τηρηθεί και είναι φυσιολογική.

 

ΟΔΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΧορηγούνται 2ml του εμβολίου υποδόρια. Επανάληψη μετά 6 εβδομάδες και κάθε χρό­νο. Στα αρνιά συνιστάται ο πρώτος εμβολιασμός να γίνεται στην ηλικία των 3 εβδομά­δων. Στις προβατίνες που κυοφορούν συνιστάται ο πρώτος εμβολιασμός να μη γίνεται αργότερα από το 2,5 μήνα της κύησης και η επανάληψη μετά 6 εβδομάδες, αλλά όχι αργότερα από τον 4 μήνα της κύησης.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣΔεν υπάρχει.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ - ΦΥΛΑΞΗTo PANCLOSTIL παραμένει σταθερό για 2 χρόνια όταν φυλάσσεται σε σκοτεινό χώρο θερμοκρασίας 4°-8° C.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΦιαλίδια των 32, 100, 200 και 340 ml.


Επαφή

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

https://www.facebook.com/groups/231116090556590/