Σχετικά με μας

https://www.facebook.com/groups/mikrifarma/

Όσοι απο εσάς θέλετε πληροφορίες άλλα και ανοιχτή συζήτηση  μιας και εδώ δεν έχω άλλο δωρεάν χώρο θα με βρείτε στο μπλοκ μου https://mikrifarma.blogspot.gr/ αλλα και στην ομαδα συζήτησης https://www.facebook.com/groups/231116090556590/ στο fb με χαρα θα απαντήσω σε οτι ξέρω 

 

www.facebook.com/groups/231116090556590/


Θέμα: Ποιοι Είμαστε

Ημερομηνία: 2014-09-04

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ Α

Θέμα: Απάντηση:οι κοτες μου τρωνε τα αυγα

ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΦΟΛΗΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΚΟΚΟΚ

Απάντηση

—————

Ημερομηνία: 2013-04-07

Από: νικοσ

Θέμα: κλωσσομηχανες

6974832160

Απάντηση

—————

Ιστορικό του project

 

Καλώς ήρθες στην μικρή μας φάρμα.  Μπαίνοντας στην μικρή φάρμα βρίσκεσαι σε μι παρέα ανθρώπων που αγαπούν την ζωή στην φύση και αποφάσισαν να κερδίσουν  μια ήρεμη ζωή καλλιεργώντας την γη και φροντίζοντας ζώα. Στην μικρή φάρμα κανείς δεν είναι ιδικός έχουμε όλοι εμπειρίες και τις μοιραζόμαστε βοηθώντας ο ένας τον άλλο . Σίγουρα η δική σου γνώμη θα μας είναι πολύτιμη. Ακόμα και οι ερωτήσεις μεταξύ μας αναπτύσσουν συζητήσεις που θα βοηθήσουν όλους. Φτιάξαμε μια ήρεμη παρέα αγροτών γι να μπορούμε να πίνουμε μαζί τον καφέ μας και να περνάμε ευχάριστα ο ένας με την παρέα του άλλου έστω κι αν δεν γνωριζόμαστε από κοντά. Το μόνο που απαιτούμε από τα μελή είναι ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο και η καλή  διάθεση έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα να λειτουργεί θετικά σε όλους. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τις ιδέες που μοιραζόσαστε μαζί μου και εύχομαι να περάσουμε πολλές ευχάριστες ώρες μαζί. Οι νέοι φίλοι στην παρέα της ΜΙΚΡΗΣ ΦΑΡΜΑΣ, στα «Αρχεία» μας (*πάνω δεξιά) θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες που έχουν σχέση με την καλλιέργεια της γης και την εκτροφή των οικόσιτων ζώων  που έχουμε αναρτήσει κατά καιρούς για την διευκόλυνση των νέων στην αγροτική ζωή . οι συνταγές μας βρίσκονται όλες σε μια ομάδα που φτιάξαμε για αυτό το λόγο. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

https://www.facebook.com/groups/mikrifarma/


Οι χρήστες μας

Πώς να τα καταφέρουμε με περιορισμένους από εδώ και πέρα πόρους — χωρίς να καταληστεύουμε το περιβάλλον, τους γείτονές μας και, κυρίως, το μέλλον των παιδιών μας.