ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

 

Κόβουμε την μυζηθρουλα μας σε φέτες ενός εκατοστού.

Ριχνουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει σε τηγάνι και χαμηλώνουμε την φωτιά.

Αλατίζουμε ελαφρά τις φέτες της μυζήθρας και πασπαλίζουμε με ρίγανη και πιπέρι κόκκινο.

Τηγανίζουμε τις φέτες και από τις δυο πλευρές να πάρει ελάχιστο χρώμα .

Λίγο πριν τελειώσουμε το μαγείρεμα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με το τυρί λίγο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο να βγάλει τα αρώματα του.

Σερβίρουμε την μυζήθρα σε πιάτο και ρίχνουμε λίγο από το λάδι του τηγανιού και λεμόνι.


Θέμα: ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Δεν βρέθηκαν σχόλια.





Επαφή

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

https://www.facebook.com/groups/231116090556590/