ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΡΕΓΚΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ

Webnode

 

Η ρέγκα είναι καπνιστό ψάρι που χρησιμοποιούμε η σαν συνοδεία με βραστά χόρτα η σαν μεζέ για το ούζο το τσίπουρο η το κρασί μας.

Εγώ περνώ δυο τρεις και τις συντηρώ στο λαδί για να τις έχω έτυμες όταν τις χρειάζομαι.

Περνούμε την ρέγκα κόβουμε το κεφάλι και γδέρνουμε όλο το δέρμα της

Την χωρίζουμε σε φετουλες και βάζουμε τα κομμάτια σε γυάλινο μπολ.

Χτυπάμε λάδι και τον χυμό ενός λεμονιού και περιχύνουμε το ψάρι μέσα στο μπολάκι.

Συμπληρώνουμε με λάδι μέχρι να σκεπαστεί και κλίνουμε!!!!!!

Όποτε χρειαστούμε βγάζουμε τα κομμάτια που θέλουμε σε πιάτο και ρίχνουμε λίγο ακόμα λεμόνι!!!!


Θέμα: ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΡΕΓΚΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ

Δεν βρέθηκαν σχόλια.





Επαφή

Mikrifarma

https://www.facebook.com/groups/mikrifarma2/


Webnode