Η ΡΥΖΟΠΙΤΑ ΜΟΥ

 

2-3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΡΥΖΙ ΜΙΣΟΒΡΑΣΜΕΝΟ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ Η ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΕΝΗ

1\2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΠΕΙΚΟΝ Η ΖΑΜΠΟΝ

ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

3-4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΥΛΗ)

6 ΑΥΓΑ

Σε μια λεκανη χτυπαμε τα 5 αυγα με την μια κουπα κρεμα γαλακτος και προσθετουμετο ρυζι και και την γραβιερα κρατωντας ομως λιγο για την επιφανια της πιτας.

Λωνουμε λιγο βουτυρο στο τηγανι και προσθετουμε και το μπεικον να τσιγαριστει λιγο.

Το αδειαζουμε και αυτο στο μιγμα και ανακατευουμε καλα.

Απλωνουμε το μιγμα σε ταψι βουτυρομενο και πασπαλισμενο με φρυγανια

 

Φτιαχνουμε ενα ειδος μπεσαμελ σε ενα μπολ με την υπολοιπη κρεμα γαλακτος και το αυγο και απλωνουμε πανω στο μιγμα.

Πασπαλιζουμε την επιφανεια με την υποληπη γραβιερα και ψηνουμε στους 200-230 βαθμους ωσπου να ροδισει η επιφανεια της.

Αν θελετε στο μηγμα προσθετετε και λιγο πιπερι.


Θέμα: Η ΡΥΖΟΠΙΤΑ ΜΟΥ

Δεν βρέθηκαν σχόλια.





Επαφή

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

https://www.facebook.com/groups/231116090556590/