Webnode

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ

1 κιλο κερασια

1 κιλο ζαχαρη

χυμο απο ενα λεμονι

πλενουμε τα κερασια και αφαιρουμε τα κουκουτσια αν μενει πανω στο κουκουτσι λιγη σαρκα μην ανοισηχητε θα τα χρησημοποιησουμε για το λικερ οποτε δεν παει χαμενη.

Τα βαζουμε σε κατσαρολα και ριχνουμε την ζαχαρη.

Αν θελετε την μαρμελαδα να εχει κομματια απλος ανακατεψτε τα αν την θελετε λιωμενη ζημωστε τα μαζι με την ζαχαρη με τα χερια.

Τα σκεπαζουμε και τα αφηνουμε 24 ωρες στην ακρη.

Την επομενη μερα βαζουμε την κατσαρολα στη φωτια και σιγοβραζουμε μεχρι να δεσει.

Ριχνουμε  το  χυμο λεμονι και δενουμε παλι.

Βαζουμε την μαρμελαδα σε βαζα αεροστεγος κλησμενα


Θέμα: ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ

Δεν βρέθηκαν σχόλια.





Webnode

Επαφή

Mikrifarma

https://www.facebook.com/groups/mikrifarma2/