ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

Πουρε απο βερικοκα (τα κουτσια κρατηστε τα για το λικερ)

ζαχαρη

χυμο απο 1 λεμονι

Μεσα σε κατσαρολα μετραμε τον πουρε και οσα φλυτζανια ειναι τοσα φλυτζανια ζαχαρη βαζουμε μεσα.

Το ανακατευουμε και το αφηνουμε μια νυχτα.

Την αλλη μερα βαζουμε την κατσαρολα σε χαμηλη φωτια μεχρη να δεσει και ανακατευουμε ανα διαστηματα να μην κολλυσει.

Αδειαζουμε την μαρμελαδα σε αποστηρωμενα βαζα και κληνουμε αεροστεγος


Θέμα: ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

Ημερομηνία: 2013-05-30

Από: Γιαννα

Θέμα: Μαρμελαδα Βερυκοκο

Εγω αφου σχεδον εχει δεσει η μαρμελαδα τοτε την περναω απο το μουλτι,γιατι αν την περασουμε απο την αρχη πιτσιλαει πολυ καθως βραζει.την ξαναβαζω στην κατσαρολα και την δενω κανονικα.

Απάντηση

—————





Επαφή

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

https://www.facebook.com/groups/231116090556590/